AnaSayfa / Genel / Kahve falında lastik toka görmek

Kahve falında lastik toka görmek

Kahve falında lastik toka görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, geleceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında lastik toka gördüyseniz:

  • Durmanız gerekmiyor.

Kahve falında siyah lastik toka görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lastik toka görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lastik tamir etmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlak bisiklet lastik görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç lastiği görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa alamet etmektedir.

Kahve falında paket lastiği görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lastik giymek yüzünde güller açacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir