AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil tohum görmek

Kahve falında yeşil tohum görmek

Kahve falında yeşil tohum görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendine çeki düzen vereceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil tohum gördüyseniz:

  • Size değerli tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle irtibata geçebilirsiniz.

Kahve falında yeşil tohum görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil biber tohumu görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişisel problemlerini çözeceğine delalet eder.

Kahve falında hurma tohumu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya işaret etmektedir.

Kahve falında meyve tohumu görmek bol rızık elde edeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında tohum ektiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kötülüklerden uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir