AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma tohumu görmek

Kahve falında hurma tohumu görmek

Kahve falında hurma tohumu görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, bereketin ve verimin olacağına, bunalıma düşeceğine, zor günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hurma tohumu gördüyseniz:

  • Belli işlerde ya da projelerde ilerlemek adına bazı konuları erteleyebilir veya görmezden gelmeyi seçebilirsiniz.

Kahve falında hurma tohumu görmek işlerin canlanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında keten tohumu görmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tohumun filizlendiğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salatalık tohumu ekmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç tohumu ekmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavun tohumu görmek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil tohum görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında filizlenmiş tohum görmek borçlarını bitireceğine, kazancın yetmez olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir