AnaSayfa / Genel / Kahve falında tohum ektiğini görmek

Kahve falında tohum ektiğini görmek

Kahve falında tohum ektiğini görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında tohum ektiğini gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tohum ektiğini görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çiçek tohumu ektiğini görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tohum ekildiğini görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ektiğini görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına delalettir.

Kahve falında ekmege bal görmek kişinin şifa bulacağına, işlerinin baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eğlenen insanlar görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine delalet eder.

Kahve falında tarlaya ekin ektiğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir