AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı takmak

Kahve falında takı takmak

Kahve falında takı takmak iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, dertlerin son bulacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kısmetinin hep açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takı takmak gördüyseniz:

  • Planlarınız herkesi mutlu etmeyebilir.

Kahve falında düğünde takı takmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına alamet eder.

Kahve falında takı seti takmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi takı takmak nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında takı takmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah takı takmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına takı takmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında koluna takı takmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir