AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taşlı takı görmek

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, onlara değer vereceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işarettir.

Kahve falında taşa takılıp düşmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında taşlı takı görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı takılar görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil takı takmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir