AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek aşının da çoğalacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı taşlı takı gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak geniş bir ev satın alacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı takılar görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında taşa takılıp düşmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, keyifli sohbetler edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Kahve falında taşlı takı görmek ailesini utandırmayacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı takı görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir