AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı takı görmek

Kahve falında taşlı takı görmek

Kahve falında taşlı takı görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı takı gördüyseniz:

  • Uzun süredir üşenmeniz nedeniyle el atmadığınız konulara el atabilirseniz, bir çırpıda halledebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek ekmeğin kesileceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında taşa takılıp düşmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında taşlı takılar görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işarettir.

Kahve falında taşlı takı görmek huzurunun eski haline döneceğine, büyük rahatlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında takılar bulmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir