AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı takılar görmek

Kahve falında taşlı takılar görmek

Kahve falında taşlı takılar görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı takılar gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikleri herkesin bilmesi gerekmiyor.

Kahve falında mavi taşlı takı görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret eder.

Kahve falında taşa takılıp düşmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında taşlı takılar görmek zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı taşlı takı görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil taşlı takı görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil taşlı takı takmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı takı görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takı küpe görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir