AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok bilezik takmak

Kahve falında çok bilezik takmak

Kahve falında çok bilezik takmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, daha güçlü bir hale geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Kahve falında yeşil taşlı bilezik takmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak heveslerinin de azalacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına bilezik takmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koluma bilezik takmak iyi ruh halinin bozulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bileziğini takmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük bilezik takmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalet eder.

Kahve falında naylon bilezik takmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir