AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına taç takmak

Kahve falında saçına taç takmak

Kahve falında saçına taç takmak bir koyduğu işten üç alacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, fal sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, kazancının azalacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında saçına taç takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda öfkenizi yansıtmanız durumunda işler daha da karışabilir.

Kahve falında saç taç takmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında saça taç takmak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında saçına taç takmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı taç takmak kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında siyah taç takmak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına işarettir.

Kahve falında elmas taç takmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına taç takmak eve kapanıp, kendine döneceğine, yüksek bir makama geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi taç takmak fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir