AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş taç takmak

Kahve falında gümüş taç takmak

Kahve falında gümüş taç takmak kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş taç takmak gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız ya da iş arkadaşlarınızla sosyalleşme eğilimi problemlere neden olabilir.

Kahve falında gümüş taç takmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş taç görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya tacı takmak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı takmak bir daha kopmayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında inci taç takmak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor taç takmak zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işarettir.

Kahve falında altından taç takmak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir