AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sütyen görmek

Kahve falında yeşil sütyen görmek

Kahve falında yeşil sütyen görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, başa iş açacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil sütyen gördüyseniz:

  • Olumlu bakmaya çalışırsanız pek çok şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil sütyen görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında sütyen dikmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında sütyen kopçası görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık sütyen görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyen yemek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında sütyen çıkardığını görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı sütyen görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir