AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı sütyen görmek

Kahve falında sarı sütyen görmek

Kahve falında sarı sütyen görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarı sütyen gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında sarı sütyen görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sütyen çalmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli sütyenler görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sütyenini kaybetmek ferahlayacağına, hafifleyeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sütyen satmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydiğini görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında sütyenini çıkarmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sütyen takmak bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir