AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen çıkardığını görmek

Kahve falında sütyen çıkardığını görmek

Kahve falında sütyen çıkardığını görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına işaret eder.

Kahve falında sütyen çıkardığını gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında sütyen çıkardığını görmek büyük bir parasızlık yaşanacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında sütyen takmadığını görmek malının ve parasının çoğalacağına, arzularının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında sütyen çalmak sakin giden yaşamının sarsılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında sütyenini görmek stresli bir ortama gireceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında sütyenle dolaşmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında don sütyen görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında sütyen vermek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi sütyen giymek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir