AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen dikmek

Kahve falında sütyen dikmek

Kahve falında sütyen dikmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütyen dikmek gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Kahve falında sütyen dikmek hafif ve iyi hissedeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında sütyenini görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen giydirmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet eder.

Kahve falında sütyenle dolaşmak peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sütyen askısı görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında yeni sütyen görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, arabuluculuk yapılacağına alamet eder.

Kahve falında sütyen istemek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini sütyenli görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir