AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sperm görmek

Kahve falında yeşil sperm görmek

Kahve falında yeşil sperm görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sperm gördüyseniz:

  • Maddi iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sperm görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi spermini görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sperm yutmak uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında kendi spermini yutmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, mal mülk kazanacağına inanılır.

Kahve falında kan ve sperm görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iyi anlaşacağına delalettir.

Kahve falında canlı sperm görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine işaret eder.

Kahve falında sperm aktığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sperm bulaştığını görmek rahat nefes alınacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir