AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve sperm görmek

Kahve falında kan ve sperm görmek

Kahve falında kan ve sperm görmek kazalara ve belalara yakın duracağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yardımcı olmayacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kan ve sperm gördüyseniz:

  • Herkesin kendi görüşünün veya davranışının doğru olduğu konusunda ısrarcı olması olayların büyümesi anlamı taşıyabilir.

Kahve falında spermde kan görmek malında zulüm meydana gelmesine, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında kan ve sperm görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet eder.

Kahve falında sperm kusmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sperm içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sperm görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın spermi görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet eder.

Kahve falında vücudunda sperm görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocanın spermini görmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, şansının da döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir