AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi spermini görmek

Kahve falında kendi spermini görmek

Kahve falında kendi spermini görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi spermini gördüyseniz:

  • Rutine giren aktiviteler hedeflerinize ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında sperm içmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek spermi görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek sperm görmek işlerdeki verimin artacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğin spermini görmek yılmayacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin spermini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, imkanlarının artacağına inanılır.

Kahve falında kan ve sperm görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin sperm görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz sperm görmek çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, çok iyi işler yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir