AnaSayfa / Genel / Kahve falında sperm aktığını görmek

Kahve falında sperm aktığını görmek

Kahve falında sperm aktığını görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına rivayet eder.

Kahve falında sperm aktığını gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Kahve falında sperm aktığını görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda sperm görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sperm içmek esenliği bulacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sperm yemek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi spermini görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının spermini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, stresini atacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin spermlerini görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulur.

Kahve falında sperm akıtmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir