AnaSayfa / Genel / Kahve falında sperm yutmak

Kahve falında sperm yutmak

Kahve falında sperm yutmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında sperm yutmak gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Kahve falında sperm yutmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine yorulur.

Kahve falında kendi spermini yutmak işlerin yoluna sokulacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sperm görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında eşinin spermini görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine alamet eder.

Kahve falında sperm yemek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, düzeninin yıkılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sperm görmek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında yatakta sperm görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine inanılır.

Kahve falında spermde kan görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir