AnaSayfa / Genel / Kahve falında sperm bulaştığını görmek

Kahve falında sperm bulaştığını görmek

Kahve falında sperm bulaştığını görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işarettir.

Kahve falında sperm bulaştığını gördüyseniz:

  • Maddi konular imajınıza, ilişkilerinize veya bazı işlerinize zarar verebilir.

Kahve falında sperm bulaştığını görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet eder.

Kahve falında spermde kan görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz sperm görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının spermini görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin spermini görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin sperm görmek kişisel kavgaların son bulacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin spermini görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sperm kusmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir