AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan görmek

Kahve falında yeşil soğan görmek

Kahve falında yeşil soğan görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Kahve falında ekmek arası yeşil soğan yemek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil soğan topladığını görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden yeşil soğan almak fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek maddi olarak güç kazanacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan sulamak hayata karşı cesaretleneceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Kahve falında pazardan yeşil soğan almak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik soğan görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir