AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik maydanoz görmek

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik maydanoz gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek hayırlı adımlar atılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek karanlıkların aydınlanacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil maydanoz yemek olaylı günler geçireceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz ayıklamak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz vermek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir