AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek

Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek

Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek rızkının kesilmeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rızkın kesilmeyeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz yeşil soğan gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil maydanoz yemek fakirlikten kurtulacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında temizlenmiş yeşil soğan görmek kişinin esenlik bulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan sattığını görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, yaptığı işte sivrileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir