AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan sökmek

Kahve falında yeşil soğan sökmek

Kahve falında yeşil soğan sökmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, maddi olarak zarar edeceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, masraflarının azalacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan sökmek gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yeşil soğan sökmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soğan sökmek rızık ve kazanç elde edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuru soğan sökmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topraktan soğan sökmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan doğradığını görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, parasının ve malının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik soğan görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, ağlayacağına, strese gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir