AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle gurur duyabilirsiniz.

Kahve falında maydanoz yeşil soğan görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan ve maydanoz görmek işinin gücünün yaver gideceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek kazancından başkalarına da vereceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil maydanoz yemek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına yorulur.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir