AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan kesmek

Kahve falında yeşil soğan kesmek

Kahve falında yeşil soğan kesmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil soğan kesmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan kesmek şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan kesmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında soğan kesmek yüksek diploma alacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına alamet eder.

Kahve falında soğanın başını kesmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla soğan kesmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında soğan başı kesmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir