AnaSayfa / Genel / Kahve falında soğan kesmek

Kahve falında soğan kesmek

Kahve falında soğan kesmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında soğan kesmek gördüyseniz:

  • Zayıf ilişkileri güçlendirebilir, tartışmalı durumları telafi edebilirsiniz.

Kahve falında bıçakla soğan kesmek üzüleceğine, yıpranacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soğan başı kesmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan kesmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan kesmek keyfinin yerine geleceğine, ele güne muhtaç olacağına işarettir.

Kahve falında kuru soğan kesmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalettir.

Kahve falında soğanın başını kesmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soğan kesmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında soğan yemek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir