AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan tarlası gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında yeşil soğan tarlası görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada ekili yeşil soğan görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, onunla yaşamını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına delalet eder.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, bolluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya soğan dikmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işarettir.

Kahve falında soğan tarlası görmek lüks, konfor içinde olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir