AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru soğan kesmek

Kahve falında kuru soğan kesmek

Kahve falında kuru soğan kesmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru soğan kesmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Kahve falında kuru soğan kesmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan kuru soğan çıkarmak hayırlı kararlar alacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru soğan temizlemek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çürük kuru soğan görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza tabir olunur.

Kahve falında kuru soğan ekmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak yapılan hataların düzeltileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru soğan doğradığını görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir