AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan kesmek

Kahve falında taze soğan kesmek

Kahve falında taze soğan kesmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yoğun stres altında kalacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan kesmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle ilişkileriniz esnasında bazı jestler ya da yeni bağlantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında taze soğan kesmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında taze yeşil soğan yemek mutsuz olacağına, üzüleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında taze soğan yıkamak ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze soğan yedirmek uzun soluklu bir işe girileceğine, maddi kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze soğan aldığını görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında taze soğan görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir