AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan yolmak

Kahve falında yeşil soğan yolmak

Kahve falında yeşil soğan yolmak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan yolmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil soğan yolmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında soğan yolmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil soğan sulamak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil soğan çalmak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında taze yeşil soğan görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir