AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, müjdeli haberle geleceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında yeşil soğan ve marul gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Kahve falında marul yeşil soğan görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan marul görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil soğan ve marul görmek çok uğraş vereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında marul ve soğan görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil marul görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul almak geniş geniş yaşayacağına, kafasının rahat olacağına inanılır.

Kahve falında marul yeşillik görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında marul ve yeşillik görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, zenginliğe tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir