AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak gördüyseniz:

  • Aklınız yolunuzu aydınlatabilir.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan toplamak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden kuru soğan toplamak hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeden soğan toplamak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede yeşil soğan görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden yeşil soğan almak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan bahçesi görmek tabiri caizse can bulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil soğan toplamak umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tarladan yeşil soğan toplamak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir