AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakır kablo görmek

Kahve falında bakır kablo görmek

Kahve falında bakır kablo görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bakır kablo gördüyseniz:

  • Sizi her türlü onaylayan veya size uymayan yaşam tarzlarına ödün vermenize neden olan kişilere belli bir mesafede durmanızda fayda var.

Kahve falında bakır kablo görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kablo görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabloların yandığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik kablosunu kesmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kablo çekmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına rivayet eder.

Kahve falında anten kablosu görmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak kafasının boşalacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Kahve falında kopuk kablo görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir