AnaSayfa / Genel / Kahve falında kablo çekmek

Kahve falında kablo çekmek

Kahve falında kablo çekmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, attığı adımların boşa çıkacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kablo çekmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında kablo çekmek kendini dinine daha fazla vereceğine, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kablo görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kablo görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kablo görmek dertlerin biteceğine, helal ekmek yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında kablo bağlamak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakır kablo görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun kablo görmek işinde istediği başarıyı elde edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir