AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopuk kablo görmek

Kahve falında kopuk kablo görmek

Kahve falında kopuk kablo görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında kopuk kablo gördüyseniz:

  • Yardım tekliflerinde bulunurken, eskiden sizden fayadalanmaya çalışan bir kişinin, tekrar aynı şeyi deneyebileceğini unutmamalısınız.

Kahve falında kopuk kablo görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında mavi kablo görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kablo teli görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabloların yandığını görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bakır kablo görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telefon kablosu görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalettir.

Kahve falında ceyran kablosu görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir