AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabloların yandığını görmek

Kahve falında kabloların yandığını görmek

Kahve falında kabloların yandığını görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, kindar olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında kabloların yandığını gördüyseniz:

  • Fazla gayret göstermeniz gereken bir işi çevrenizin kıskançlığını uyandırabilecek kadar parlak bir şekilde bitirebilirsiniz.

Kahve falında kabloların yandığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik kablosunun yandığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bakır kablo görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye delalettir.

Kahve falında yanmış kablo görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında ceyran kablosu görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, işte de mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kablo kesmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kablo çekmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir