AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektrik kablosunu kesmek

Kahve falında elektrik kablosunu kesmek

Kahve falında elektrik kablosunu kesmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik kablosunu kesmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili sorumluluklarınıza odaklanmanızda fayda var.

Kahve falında elektrik kablosunu kesmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında elektrik kablosu görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına inanılır.

Kahve falında elektrik kablosunun yandığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalettir.

Kahve falında kablo kesmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kablo görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında anten kablosu görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzatma kablosu görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir