AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kablo görmek

Kahve falında yeşil kablo görmek

Kahve falında yeşil kablo görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, eline para geçeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil kablo gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil kablo görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bakır kablo görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine yorulur.

Kahve falında kablo bağlamak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, makbul olmayan işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anten kablosu görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Kahve falında yanan kablo görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosu bağlamak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kablo döşemek aynı zamanda da korunup kollanacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrik kablosunun yandığını görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir