AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil serçe görmek

Kahve falında yeşil serçe görmek

Kahve falında yeşil serçe görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, işlerdeki karın artacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, mutluluk ve saadete delalet eder.

Kahve falında yeşil serçe gördüyseniz:

  • Bazı iş, ilişki, plan veya programlarınızı gözden geçirip yeniden planlamanızda fayda var.

Kahve falında yeşil serçe görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında serçenin eve girdiğini görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında serçe kuşu öldürmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, maddi yükünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe parmağını kesmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serçe doğurmak sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir çift serçe görmek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ve serçe görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe olduğunu görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir