AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir çift serçe görmek

Kahve falında bir çift serçe görmek

Kahve falında bir çift serçe görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift serçe gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmanız durumunda planlarınızla karşınızdaki kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında bir çift serçe görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında serçe görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serçeyi serbest bırakmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında serçe parmağı görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında serçe ve muhabbet kuşu görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında serçenin öldüğünü görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçamayan serçe görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde serçe görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, hayırlı haberler duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir