AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ruj görmek

Kahve falında yeşil ruj görmek

Kahve falında yeşil ruj görmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, makamını kaybedeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ruj gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil ruj sürmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ruj görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor ruj görmek gamsız bir hayat süreceğine, özlemelerin son bulacağına inanılır.

Kahve falında simli ruj görmek başarılarını arttıracağına, kazancın her daim artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu ruj görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmız ruj sürmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine yorulur.

Kahve falında parlatıcı ruj görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ruj aldığını görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir