AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmız ruj sürmek

Kahve falında kırmız ruj sürmek

Kahve falında kırmız ruj sürmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, başarılarının sürekli olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmız ruj sürmek gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kırmız ruj sürmek gelişeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmız oje sürmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmız elma görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Kahve falında kırmız et görmek sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmız etek görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında kırmız elbise giymek sorunların birbiri ardına geleceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalettir.

Kahve falında kırmız erik görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında kırmız yılan görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, neşeli zamanların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir