AnaSayfa / Genel / Kahve falında simli ruj görmek

Kahve falında simli ruj görmek

Kahve falında simli ruj görmek kişinin şifa bulacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında simli ruj gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında simli ruj görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında simli halı görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Kahve falında simli makyaj yapmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde sim görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, tamamlanmadan kalacağına inanılır.

Kahve falında sim kartı görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simurg kuşu görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sim sürmek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında simli çorap giymek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir