AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruj aldığını görmek

Kahve falında ruj aldığını görmek

Kahve falında ruj aldığını görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ruj aldığını gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ruj aldığını görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj aldığını görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarı ruj sürmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine delalettir.

Kahve falında parlatıcı ruj görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu ruj görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudakta ruj görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı ruj hediye almak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir