AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlatıcı ruj görmek

Kahve falında parlatıcı ruj görmek

Kahve falında parlatıcı ruj görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, zor zamanların geride kalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında parlatıcı ruj gördüyseniz:

  • Eski bir ilişki veya iş birliğiniz geçmişle bağlantılı işler, yatırımlar ya da maddi konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ruj vermek deneyim kazanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ruj izi görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ruj yemek uzak bir yola gidileceğine, en tepkedeki kimse olacağına işarettir.

Kahve falında sarı ruj sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında rujlu dudak görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ruj hediye almak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ruj süren erkek görmek sağlık ve hayır getireceğine, işlerine bereket geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir