AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk duvar görmek

Kahve falında yeşil renk duvar görmek

Kahve falında yeşil renk duvar görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sağlığının geri geleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil renk duvar gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil renkte duvar görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, dertlerinin unutulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk duvar görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, şanssızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli duvar görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işarettir.

Kahve falında mavi renk duvar görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Kahve falında mor renkli duvar görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk duvar görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli duvar görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında renkli duvar görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir