AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkte kusmak

Kahve falında yeşil renkte kusmak

Kahve falında yeşil renkte kusmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkte kusmak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını algılama biçiminiz meslektaşlarınızınkinden ya da yakınlarınızınkinden farklı olabilir.

Kahve falında yeşil renkli kusmak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkte kusmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk kusmak sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk kusmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk kusmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkte kusmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkte kusmak istenmediğiniz bir yere gitmeye, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında mavi renkte kusmak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir